Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Családi dráma-játék

március 30 @ 10:00 - 13:00

HUF3000

A drámajáték olyan játéktevékenység, amely a kommunikációt, a társas kapcsolatteremtést, problémafeldolgozást segíti. A családi dráma-játék a családi működést modellezi, hangolja újra a játék eszközeivel.
A drámajáték fejleszti a személyiséget, önbizalmat. Hozzájárul a helyes énkép kialakulásához, a stresszhelyzetek megfelelő kezeléséhez. A családi dráma-játék szórakoztató, kedves szombat délelőtti időtöltés, amikor a szülők is kicsit gyerekek lehetnek és együtt élvezhetik a közös játékot és olyan dolgokat is megtudhatnak magukról, egymásról, gyermekeikről, amit addig nem tudtak. A foglalkozás során projekteket valósítunk meg, szituációs játékokat játszunk, alkotunk. A foglalkozások célja: közösségfejlesztés, családi csapatépítés.

Foglalkozásvezető:
Uhrin Csaba drámapedagógus
Erdeiné Zsóka pedagógus, családterapeuta-jelölt

A foglalkozást 5-12 éves gyermekeknek és szüleiknek ajánljuk (max. 12 fő, kb. 3 család).
Helyszín: Egyboglya Közösségi Tér, Budapest, III. Boglya u. 1. fsz.
Időpont: havonta 1 alkalom, szombatonként 10-13 óráig 2*1 óra 15 perces foglalkozás, 1 tízórai szünettel.
További infó, jelentkezés

Részletek

Dátum:
március 30
Időpont:
10:00 - 13:00
Összeg:
HUF3000
Esemény címkék:
Honlap:
https://egyboglya.hu
x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ